Results 1 to 1 of 1

Thread: Modal not triggering

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Rialto, CA
    Posts
    2

    Modal not triggering

    The modals on any of my designs have stopped triggering. My first thought was that the link to te JS script wasnot loading. However, when I checked, it seemed OK. Any suggestions? Below is the html snipits used to call the modal.:

    <!-- links in <head>: -->
    <link href="//netdna.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.0.0/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
    <link href="//netdna.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.0.0/css/bootstrap-glyphicons.css" rel="stylesheet">

    <!-- Links in the navbar: -->
    <ul class="nav navbar-nav navbar-right">
    <li><a data-toggle="modal" href="#signin">Sign-in</a></li>
    <li><a data-toggle="modal" href="#contact">Contact</a></li>
    </ul>

    <!-- Modal data: -->
    <!-- log-in modal -->
    <div class="modal" id="login">
    <div class="modal-dialog">
    <div class="modal-content">
    <div class="modal-header">
    <form class="form-signin" role="form">
    <h2 class="form-signin-heading">Please sign in</h2>
    <input type="text" class="form-control" placeholder="Email address" required autofocus>
    <input type="password" class="form-control" placeholder="Password" required>
    <label class="checkbox">
    <input type="checkbox" value="remember-me"> Remember me
    </label>
    <button class="btn btn-lg btn-primary btn-block" type="submit">Sign in</button>
    <div class="modal-footer">
    <a href="#" data-dismiss="modal" class="btn btn-primary">Close</a>
    </div>
    </form>
    </div><!-- / modal header -->
    </div><!-- / modal content -->
    </div><!-- / modal dialog -->
    </div>
    <!-- /log-in modal -->

    <!-- Bootstrap core JavaScript -->
    <!-- Placed at the end of the document so the pages load faster -->
    <script src="https://code.jquery.com/jquery-1.10.2.min.js"></script>
    <script src="../js/bootstrap.js</script>
    <script src="offcanvas.js"></script>
    </body>

    images:

    jumbotron-modal-error.jpgjumbotron-modal-error.jpg
    Last edited by Webguy71; 04-21-2014 at 09:50 PM. Reason: files not being displayed

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •